Michael De Santa Kimdir ? GTA 5 Karakter Hikayesi


Eski bir profesyonel banka soyguncusu olan Michael, oyunda yönetebileceğimiz üç ana karakterden biridir. Evli ve biri erkek (Jimmy De Santa) biri de kız (Tracey De Santa) olmak üzere iki çocuk sahibidir.
Zamanında eski ortakları Trevor ve Brad ile birlikte yıllarca Kuzey Yankton eyaletinde birçok soygun işine girerek soygunlarla hayatını idâme ettiren Michael, zamanla profesyonel bir soyguncu haline gelmiş, ancak suç dünyasında geçirdiği aksiyon dolu yılların ardından hem yaşı gereği, hem ailesinin iyiliği açısından, hem de ailesine daha fazla vakit ayırmak ve iyi bir aile babası olmak adına FIB ile bir anlaşma yapıp tüm bu suç hayatını geride bırakarak “emekli” olmuştur. Yıllar önce FIB’nin önde gelen ajanlarından Dave Norton ile bir anlaşma yapan Michael, FIB tarafından tanık koruma programı altına alınır, kendisine ölmüş süsü vererek soyadıyla beraber kimliğini değiştirir ve ailesiyle birlikte Kuzey Yankton eyaletinden taşınarak San Andreas eyaletinin Los Santos şehrine yerleşip, Los Santos’un zengin kesimlerinden Rockford Hills semtindeki büyük bir malikânede yepyeni ve zengin bir yaşama merhaba der.

Fakat Michael, büyük umutlarla emekli olup Los Santos’a taşınarak hayatında yepyeni bir sayfa açsa da, umduğundan daha azını bularak istediğini elde edememiş, karısı (Amanda De Santa) ve çocuklarıyla arasında problemler yaşamaya başlamıştır. Michael sayesinde Los Santos’ta zenginliğin tadını çıkaran eşi Amanda, artık eşi Michael’a karşı aşkı bitmekte, hatta bundandır ki Michael’ı aldatmaktadır. Üstelik Michael’ın, çocukları arasında da bitmek bilmeyen sorunları vardır: Zengin yaşam, tıpkı Amanda gibi oğlu Jimmy ve kızı Tracey’yi de şımartmış, iyice kadir kıymet bilmez etmiş, kısacası bu yeni zengin yaşam Michael için huzurdan çok mutsuzluk getirmiştir. Aile hayatının kendisini depresyona sürüklemesi, eski aksiyon dolu günlerini özlemesi üzerine ve bazı özel sebeplerden dolayı yeminini bozup koruma programını çiğneyerek, şehirde yeni tanıştığı hırslı genç Franklin ve uzun bir aradan sonra yeniden karşılaştığı eski dostu Trevor ile birlikte yeniden soygun işlerine dönmeye karar vererek bu sefer Los Santos’ta aksiyon dolu soygunların içinde kendisini bulur.
Aynı zamanda bir sinema ve film düşkünü olan Michael, hayatı boyunca bir film yapımcısı olma hayaliyle yaşamaktadır. En büyük hayali, hayranı ve idolü olduğu ünlü film yapımcısı Solomon Richards gibi büyük bir film yapımcısı olmak ve Solomon Richards ile beraber çalışmaktır.

ÖZEL YETENEĞİ

Profesyonel ve başarılı bir silahlı soyguncu olduğundan dolayı silahlar ve nişancılık konusunda usta olan Michael, çatışmalar sırasında Bullet Time tarzında zamanı yavaşlatabilme özelliğine sahiptir. Oyuncular, Michael ile birlikte silahlı çatışmalarda zamanı yavaşlatabilmektedir.
Google Plus

MojoBET

Blog Yazarlığına Merak Salmış Bir Genç...
    Yorum YAZ
    Facebook ile Yorumla

0 yorum :

Yorum Gönder